Unify, Turkcell Superonline ile işbirliği gerçekleştirdi

Barbaros Ozdemir Erda Tutuncuogluİletişim yazılımı ve servisleri alanlarının öncü firması Unify, 12-13 Kasım günlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Turkcell Teknoloji Zirvesi’nde tümleşik iletişimi dönüştüren çözümlerini tanıttı. Teknoloji ve iletişim alanındaki 167 senelik deneyimi ile kurumların tüm iletişim gereksinimlerini tek bir platform üzerinden sunan Unify, Turkcell Superonline ile gerçekleştirdiği işbirliğini de duyurdu.

Dünyanın lider iletişim yazılımları ve servislerini sunan, farklı networkler, cihazlar ve uygulamaları kullanımı kolay tek bir çatı altında birleştirip iş birimlerinin zengin bir iletişim deneyimi yaşamasını sağlayan Unify, 12-13 Kasım günlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Turkcell Teknoloji Zirvesi’nde çözümlerini anlattı.

Servis ve çözümlerini fuaye alanındaki standında katılımcılara aktaran Unify, büyük ilgi topladı. Katılımcılar, yüksek kalitede video ve sesi destekleyen WEbRTC (Web-based real-time communication) standartlarında çalışan ilk kurumsal haberleşme ve işbirliği platformu olan Circuit’ı da deneyimleme imkânı buldular.

 

 

unify_logoUnify IP santral çözümleri kurumların iş süreçlerine pozitif değer katıyor

Unify, Zirve kapsamında Turkcell Superonline ile gerçekleştirdiği satış bazlı işbirliğini de duyurdu. Satış anlaşması kapsamında Turkcell Superonline, kurumsal müşterilerine Unify haberleşme çözümleri sunuluyor.

Günümüzün çalışma koşulları, zaman ve mekândan bağımsız çalışmayı gerektiriyor. Mobil cihazlardaki ve internet erişimindeki hızlı gelişmelerle birlikte, masaüstü bilgisayarlardan ulaşılan uygulamalara artık mobil cihazlardan da erişilebiliyor. Sektördeki dinamiklere ve kullanıcı deneyimlerine göre şekillenen Unify çözümleri, kurumlara hız ve esneklik anlamında önemli avantajlar sağlıyor.   Bu sayede şirketler maliyet tasarrufu sağlarken yoğun rekabet ortamında avantajlı hale geliyor.

Müşterilerine etkin çözümler sunabilmek için sektörde öne çıkan oyuncularla işbirlikleri yaptıklarını belirten Turkcell Superonline Kurumsal Satışlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcı Barbaros Özdemir‚ Unify’ın kendileri için önemli bir iş ortağı olduğunu ifade etti. Unify çözümleri ile müşterilerine yoğun rekabet ortamında artı değer sağladıklarını söyleyen Özdemir, “Günümüzün dinamik pazar koşullarında şirketlerin kendilerini farklılaştırabilmeleri için en önemli araçlardan birinin kesintisiz iletişim olduğuna inanıyoruz. Unify çözümlerinin bu anlamda şirketlere önemli katkıları olduğunu düşünüyoruz. Unify ile yaptığımız işbirliğinden memnuniyet duyuyoruz” dedi.

 

 

tumlesik iletisimTeknoloji iletişimi, iletişim de işletmeleri dönüştürüyor

Kurumların tümleşik iletişimde esnek ve hızlı çözümleri tercih ettiğini anımsatan Unify Türkiye Ülke Müdürü Erda Tütüncüoğlu ise işbirliği hakkında şunları söyledi:

“Mobilite, şirketlerin iş süreçlerini ve iş yapış şekillerini önemli ölçüde değiştiriyor. İnternet erişimine sahip cihaz sayısının artmasıyla birlikte mobilitenin hâkim olduğu bir çağda, BT kaynaklarının iyi yönetimi, şirket içi politikalara doğrudan yansıyor. Turkcell Superonline ile gerçekleştirdiğimiz takım oyunu, her boyuttaki işletmelerin karar alma süreçlerini gerçek zamanlı ve mekândan bağımsız bir şekilde gerçekleştirmelerini sağlıyor. Unify’ın yenilikçi iletişim çözümlerini Turkcell Superonline’ın hizmetleri ile birlikte işletmelerin kullanımına sunarak rekabet avantajı elde etmelerini sağlıyoruz.”

 

 

tumlesık iletisimKurumsal haberleşmede oyunun kuralları değişiyor!

Zirve’de ziyaretçilere kullanıcı deneyimini bir adım daha ileri taşıyan ve  teknolojiyle iş süreçlerini geleceğe taşımanın önemine ilişkin bilgiler veren Unify yetkilileri, geleceğin ve şimdinin teknoloji ürünü Circuit’ı da tanıttı. Circuit, İnternet tarayıcısı üzerinden yüksek kalitede video ve ses destekli, WEbRTC (Web-Based Real-Time Communication) standartlarında çalışan ilk kurumsal haberleşme ve işbirliği platformu.  Günümüz mobiliteyi ve çalışanların mekân bağımsız iş yapabilmesini destekleyen haberleşme çözümleri sunan Unify, Circuit ile birlikte yeni bir endüstri kategorisi tanımlıyor.

 

Unify Hakkında

Unify, Fortune Global 500 listesindeki şirketlerin yaklaşık yüzde 75’ine tümleşik iletişim çözümleri sağlayan, dünyanın önde gelen iletişim yazılım ve hizmetleri şirketidir. Unify, çözümleri ile çoklu ağları, cihazları ve uygulamaları tek bir platformda birleştirerek kurumların verimli ve kesintisiz görüşmeler yapmalarını sağlar. Kurumların iletişim kurma ve birlikte çalışmasında, kolektif çabayı artıran, iş akışlarına enerji veren ve iş performanslarını artıran Unify; ürün güvenilirliği, yenilik, açık standartlar ve güvenlik konularında güçlü bir mirasa sahiptir. www.unify.com

 

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version
Yandex