Startup Live İstanbul-2’nin kazananları belli oldu

startupliveistanbullogoGirişimcilerin fikirleriyle katılıp yatırımcılar ve alanında uzman kişilerle buluşma imkanı bulduğu uluslararası organizasyon Startup Live, Okalip Toplantı Keyfi evsahipliğinde 2. defa İstanbul’da gerçekleşti.

“54 saatte fikirden ürüne!” sloganıyla yola çıkan Startup Live, bu sene Okalip Toplantı Keyfi ev sahipliğinde ve Çağdaş Önen’in girişimleriyle, 26 Eylül – 28 Eylül tarihlerinde 2. defa İstanbul’da gerçekleşti.

 

 

SUListanbul(1)3 gün süren organizasyonun sonunda 13 takım, jüri üyelerine 4 dakikalık sunumlarını yaptı. Jüri değerlendirmesi sonucunda, küçük ve orta ölçekli işletmeler için HR süreçlerini bulut-tabanlı takip edebilecekleri SaaS çözümüyle karşılayan Efecan Erdur’un kurucusu olduğu KolayİK.com ekibi birinciliği (www.kolayik.com), RFID, wireless ve Bluetooth teknolojilerini kullanan ve mobil uygulamayla yönetilebilen akıllı priz çözümüyle Smart Energy ekibi ikinciliği, ses teknolojisini temel alan akıllı ev otomasyonu çözümü Foxinhome ise üçüncülüğü elde etti.

Birinciliği kazanan KolayİK.com, Startup Live Academy online girişimci hızlandırma (accelerator) programına ve Avusturya’da düzenlenecek Pioneers Festival’ine katılım hakkını elde etti. Dereceye giren takımlar ayrıca Medyanet tarafından dijital pazarlama eğitimi ve ekip başına 1.500 TL’ye kadar ön ödemeli ininal kart ödüllerine de sahip oldu.

İnternet dünyasının önemli şirketlerden birçok temsilcinin yer aldığıStartup Live İstanbuletkinliğinin final sunumlarını http://startupliveistanbul.web.tv/ adresinden izleyebilirsiniz.

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version
Yandex